Google Ads

I dette innlegget skal jeg skrive om Google Ads. Jeg vil forklare hva det er, hvordan det fungerer og til slutt fordelene med å bruke Google Ads.

Hva er Google Ads?
Google Ads er et annonsesystem som brukes av annonsører for å nå personer som aktivt leter etter deres produkter. Det kan også brukes for å nå personer du tror kan være interessert i hva du tilbyr basert på tidligere atferd og interesser.

Dette kan du sette opp i Google Ads:
– Søkeannonser
-Shopping annonser
-Youtube annonser
-Gmail-annonser
-Bannerannonser
-App-annonser
– Discovery annonser

Slik fungerer det
Ved å sette opp en annonse i google vil du ha mulighet til å målrette søket med «søkeord». Hvilke søkeord som lønner seg for din bedrift kan avdekkes gjennom en søkeordsanalyse eller intern diskusjon. Annonsen skreddersys til søkeordet/ordene og vises over «vanlige» søkeresultater i Google.
Konkurransen blant annonsørene på Google fungerer som en auksjon der både kvaliteten på annonser og nettstedet ditt, samt hva du er villig til å betale er med på å bestemme annonseplasseringen din.

Fordelene med Google Ads
Å bruke Google Ads er effektivt og fleksibelt. Du kan nå ut til en enorm gruppe mennesker over hele verden eller bare din egen by. Det er enkelt, og du styrer budsjettet helt etter hva du ønsker å oppnå med annonsen. Ved å bruke Google Ads er svært målbart, resultater måles etter søkeord, og du får tilbakemeldinger på hva som funker bra eller ikke. Google Ads er kostnadseffektivt og lønnsomt, da du har muligheten til å kun betale når en kunde klikker på annonsen.

Kilder:
https://synlighet.no/blogg/fungerer-google-adwords/

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *